Tränare

jonatan överkropp.jpg

Jonatan Westin – kampsportare, pappa, matglad och sadelnäsa allt i ett snyggt fodral.

Mitt namn är Jonatan Westin, född 1990 i maj och är aktiv som MMA-proffs.

Första träningen som jag kom i kontakt med var gymnastik. När jag var 3 år kunde jag göra min första handvolt. När jag var 8 år började jag på judo. Jag var lite stökig och hade mycket energi så det var ett utmärkt sätt att bli av med min överskottsenergi.

Jag är utbildat till hälsopedagog, personlig tränare, crossfit level 1 instruktör, crossfit-football instruktör samt kostrådgivare.

Som tränare utgår jag från funktionell träning som du har nytta av i vardagen för att bli starkare, snabbare, smidigare, rörligare, uthålligare, explosivare och självklart forma kroppen efter önskemål (större eller mindre). Jag finns där med verktygen för du ska lyckas uppnå dina mål och vi kommer ha kul på vägen.

Motto: Ta steget till en förändring vare sig du är, ung, gammal, elit, motionär eller nybörjare. Allt i livet kommer att bli lättare!

5 snabba frågor:

1 Vem bestämmer hemma hos dig? Min fru, eller jag låter henne tro att hon bestämmer allt.

2 Vad är din favorit syssla? Sträckkolla serier och äta smågodis med frugan.

3 Vilken är den roligaste träningen? Bemästra något om är svårt, det kan vara något gymnastiskt eller dra ett nytt PR.

4 Vad är din styrka/svaghet? Jag är aldrig lat./ Jag skulle behöva lyssna bättre på min kropp.

5 Vad gör dig glad/arg? Mat gör mig glad och att se kunder dra PR./ Jag blir inte så ofta arg, det beror lite på var i min matchdiet jag befinner mig.

jill överkropp

Jill Idh Westin – mamma, coach, livsnjutare och athlet i samma förpackning.

Jag är utbildad som idrottsledare, styrketräningsinstruktör och personligtränare, tränare efter och under graviditet på S.A.F.E. Samt mammamage certifierad tränare.

Jag har tränat så länge jag minns. Det började med fotboll i 15 år. Jag minns när jag var 9 år och fick pris för att vara den som deltagit på flest sammankomster under terminen, över 100 st.

Efter fotbollen så kom mitt intresse för styrketräning och jag bestämde mig för att bli PT.

2005 började jag med kickboxning. På 5 år blev det 2st VM-guld, 1 VM-silver i WKA och 1 EM-silver.

När jag hade bestämt mig för att lägga handskarna på hyllan blev det mer fokus på crossfit och att vara mamma till två busiga pojkar.

Jag älskar mitt jobb. Min styrka som personlig tränare är att få mina kunder motiverade. Träningen i familjen ska vara en naturlig och rolig aktivitet som alla vill delta i.

Motto: När glädjen och motivationen finns på plats låter inte resultaten vänta på sig!

5 snabba frågor:

1 Vem bestämmer hemma hos dig? Jag, jag anser mig vara ledaren, sedan kommer 2 åringen som alltid kan skrika igenom sin vilja

2 Vad är din favorit syssla? Gå med taxen och lyssna på ljudbok, gärna med en latte i handen.

3 Vilken är den roligaste träningen? Allt man kan tävla i, jag älskar att tävla.

4 Vad är din styrka/svaghet? Jag har ett riktigt tjockt pannben./ Jag behöver rutiner annars får jag inte till min träning.

5 Vad gör dig glad/arg? Det låter nog kliché men att få andra att nå sina mål får mig att känna mig lycklig./ När folk kommer med dubbla argument varför de inte kan komma på passen och det blir väldigt tydligt att de ljuger.