Om

Vi driver ett gym på Tomtebogatan 30, med litet antal medlemmar. Klasserna vi håller är små så vi ska ha gott om tid att hjälpa och coacha alla från nybörjare till avancerade. Alla ska få lika mycket tid.

Swich har funnit ett tag men drivits i olika former. I början fokuserade vi mest på personlig träning. Efter ett tag spreds ryktet om oss och vårt lilla källargym på Södermalm. Sakta men säkert hittade de till oss som gillar vår träningsfilosofi (eller switchologi som vi kallar det nu). Kunderna blev fler men inte timmarna på dygnet så vi började mer och mer gå över till gruppträning. 2014 flyttade vi in i vår källare på Tomtebogatan, där vi finns än idag. Gänget Switchare (alla trogna kunder blir switchare) är i dag ca 150 st. En lagom mängd tycker vi då vi kan namnen på alla som tränar hos oss. Det vi tycker är härligt är att våra kunder också kan namnen på varandra. Det ger en närmare känsla och familjär stämning. Vi brukar prata om fotbollslaget som man spelade i som liten. Ibland ville man göra annat än att träna men man visste att kompisarna fanns på plats och saknade en om man inte dök upp. Är det så att man inte orkat ta sig till träningen på ett tag så kommer man få ett samtal från någon av våra tränare som pushar, peppar och får dig på banan igen. Alla har sin plats i laget och tillsammans blir vi starkare.

Switchologi: Läran om hur du med hjälp av vänner och tuffa coacher ska få träningen hållbar, roligare och mer utvecklande.

…….