Medlemskap

Vill du bli en av oss? Möjligheterna för hur ditt medlemskap kan se ut är många.

Det kostar inget att bli medlem hos oss. Switchare blir du genom att betala för ditt träningskort samt dyka upp på passen. Vad de olika korten kostar kan du läsa under priser.

Faktura: Självklart går det att få hela beloppet på faktura för hel eller halvårskort.

Klippkort: Det köper man genom att swisha till 0700919009 eller betalar till vårt bankgiro på 478-9392 och skriv att det gäller klippkort.

Autogirokunder: Autogiro kan tecknas på 6 eller 12 månader. För att teckna ett autogiro laddar du ner denna autogiroblankett (har du ingen skrivare så kan du ta en blankett i gymmet), fyller i den och lämnar i gymmet. Nästa gång du kommer till gymmet kommer du få ett avtal att fylla i.

Om du vill säga upp ditt medlemskap är det 1 månads uppsägningstid för dig som betalar per månad. Begäran om uppsägning skickas till switchlifestylegym@gmail.comoch avslutas vid nästa månadsbetalning. OBS BINDER DU UPP DIG PÅ 6 ELLER 12 MÅNADER SÅ KAN DU INTE AVSLUTA DITT MEDLEMSKAP INNAN TIDEN ÄR SLUT. Om du kontaktar din bank och säger upp autogirot så kommer vi skicka en faktura till ett inkassoföretag som kommer driva skulden vidare.

Om du inte förnyar ditt kort utan låter det löpa vidare månadsvis så riskerar du att få ev eventuella prishöjning av ditt medlemskap.

Frysning av kort kan ENDAST göras med läkarintyg. Ska du flytta eller iväg på en längre resa så får du överlåta ditt kort till någon annan, men då får ni själva göra upp med betalningen.

Gymmet har mest pass på vår och höst. Det är stängt två veckor på vintern och två veckor på sommaren för eventuella renoveringar. Under sommar (midsommar till sista augusti) är det reducerad mängd pass.