Medlemskap och priser

Vill du bli en av oss? Möjligheterna för hur ditt medlemskap kan se ut är många.

Helårskort autogiro 649:- / månad.

Halvårskort autogiro 749:-/ månad.

Få tillgång till alla träningspass hos oss, obs inte supermom camps.

Obundet kort 899:- / månad.

Guldkort autogiro helår 995:-/månad.

Detta ingår i guldkort helår: 5 stycken PT timmar, 5 träningspass då du kan ta med en vän. Öppetgym året om ( endast då det inte pågår klasser.) Skåp där du kan förvara dina svettiga kläder och skor samt gymmet står fö ren handduk.

Vi bokar in lite gäster som ska komma och prata med oss om träning, kost och motivation. Detta kan ni ta del av utan kostnad. Kostschema för maximal prestation, viktminskning eller viktökning.  Du kan alltid ringa din coach för pepp och målsättning.

Ett träningstillfälle 180:-.

Klippkort 10 pass 1500:- ( giltig i 6 månader).

Det köper man genom att swisha till 0700919009 eller betalar till vårt bankgiro på 478-9392 och skriv att det gäller klippkort.

Tilläggstjänster, tillgängliga för medlemmar och tecknas helårsvis.

Tillgång till öppet gym 250:- / månad

Hyra eget skåp 150:- / månad

Faktura: Självklart går det att få hela beloppet på faktura för hel eller halvårskort.

Autogirokunder: Autogiro kan tecknas på 6 eller 12 månader eller obundet. För att teckna ett autogiro laddar du ner denna autogiroblankett (har du ingen skrivare så kan du ta en blankett i gymmet), fyller i den och lämnar i gymmet. Nästa gång du kommer till gymmet kommer du få ett avtal att fylla i.

Om du vill säga upp ditt medlemskap är det 1 månads uppsägningstid för dig som betalar per månad. Begäran om uppsägning skickas till switchlifestylegym@gmail.com och avslutas vid nästa månadsbetalning. OBS BINDER DU UPP DIG PÅ 6 ELLER 12 MÅNADER SÅ KAN DU INTE AVSLUTA DITT MEDLEMSKAP INNAN TIDEN ÄR SLUT. Om du kontaktar din bank och säger upp autogirot så kommer vi skicka en faktura till ett inkassoföretag som kommer driva skulden vidare.

Om du inte förnyar ditt kort utan låter det löpa vidare månadsvis så riskerar du att få ev eventuella prishöjning av ditt medlemskap.

Frysning av kort kan ENDAST göras med läkarintyg. Ska du flytta eller iväg på en längre resa så får du överlåta ditt kort till någon annan, men då får ni själva göra upp med betalningen.

Gymmet har mest pass på vår och höst. Det är stängt två veckor på vintern och två veckor på sommaren för eventuella renoveringar. Under sommar (midsommar till sista augusti) är det reducerad mängd pass.

Det kostar inget att bli medlem hos oss. Switchare blir du genom att betala för ditt träningskort samt dyka upp på pass.

Faktura: Självklart går det att få hela beloppet på faktura för hel eller halvårskort.

Klippkort: Det köper man genom att swisha till 0700919009 eller betalar till vårt bankgiro på 478-9392 och skriv att det gäller klippkort.


%d bloggare gillar detta: