Supermom workout

Vår populära mammaträning som är omsorgsfullt utformat och anpassat för kvinnor efter förlossning.

SUPERMOM NEWBIE  start torsdagen den 12 januari 2023.

Tisdag och torsdag kl 11.00-11.50. Privatkonsultation + 16 träningstillfällen, 2 gånger/veckan i 8 veckor pris 2100:-

SUPERMOM FORTSÄTTARE start torsdagen den 12 januari 2023.

Tisdag och torsdag kl 11.00-11.50.16 träningstillfällen, 2 gånger/veckan i 8 veckor pris 2000:-

SUPERMOM NEWBIE

Efter konsultation där vi går igenom  diastasnanlys, din fysiska nivå, tidigare träning samt ev skador. Träningen sker i små grupper om max 8 personer. Gymmet ligger  på Tomtebogatan 30 St Eriksplan. Det finns gott om plats för att ställa vagnarna i trapphuset.I gymmet finns allt du behöver för att hålla  din bebis nöjd. Om din bebis inte skulle vara nöjd så finns alltid tränarens famn att krypa upp i.Fokus kommer att ligga på att bygga upp och stärka djup magmusklatur, säte, bäckenbotten samt rygg. Ansvarig för supermom upplägget har tio års erfarenhet av att träna mammor med mycket gott resultat och är utbildad på SAFEs mammaträning  samt Katarina Woxneruds mammamagecertifiering.
Supermom fortsättare är för dig som genomgått någonform av mammamage träning och käner dig redo att ta nästa steg i din träning.

Personlig träning för mammor.

Efter en graviditet kan det vara skönt att någon hjälper dig med din bäckenbotten och bukmuskulatur.  Kanske känner du dig inte redo att börja i en grupp än? Jill är certifierad Mammamage tränare. Vid ett möte pratar vi om graviditeten hur den varit, ev komplikationer vid förlossning och dagsläget.

Vi kollar och mäter delningen av bukmuskulaturen. Efter går vi igenom hur dina muskler fungerar. Du kommer att få ett antal övningar utformade efter din kapacitet som du ska jobba med hemma.

Pris för mammamage träning

799:- för ett tillfälle med genomgång 499:- för uppföljning inom 3 månader.

1599:- för 3 tillfällen med mammamageträning

Jag har försökt skapa ett koncept med mammaträning som skulle passa mig i smaken efter mina graviditeter.

På våra träningar kör  inomhus där det finns massor av vikter att lyfta och gott om leksaker, barnstolar, babysitters, hoppgungor, babygym och bilar att köra. Gymmet blir lite som en öppen förskola där ditt barn få leka och integrera med andra bebisar i samma ålder. Alla barn är välkomna, även om de kan krypa och gå.

Kroppsviktsträning i starten i all ära men för att komma vidare i sin träning och bli starkare så är belastning ett måste. Träning med bebisen som vikt körs enbart om bebisen har en lite sorglig dag. Annars tycker jag att det blir så mycket bärande av bebis på övrig tid så timman på träningen lyfter vi annat.

När kan man börja träna efter en förlossning?

Ja det beror ju helt på hur det har gått? Blev det kejsarsnitt eller någon komplikation vid förlossningen? Hur var graviditeten? Har amningen kommit igång som den ska? Känner du bekväm med att åka kommunalt? Har du lyckats med att kunna passa tider?  Känner du dig motiverad till att stärka din kropp och träna med andra mammor? Känner du dig osäker på om det är ok att börja träna ringer du och pratar med  ansvarig mammamagetränare Jill på 0700919009.

Vi driver inte på något sätt någon bantningsträning. Vi avråder alla från konstiga dieter med kaloriunderskott under amning. Du måste orka träna OCH vara en mamma. Ska du lyckas med dessa båda så måste du ha näring. BRA näring. Har man gått på myten om att äta för två så får man ta tag i det senare. Men vad bättre kan man göra än att börja med en god vana? Många hör av sig och är besvikna. Kilona rann inte bara av när du började amma som folk har lovat och din granne såg ut som innan hon blev gravid när hon kom från BB.

Ja vi är olika, vi såg också olika ut innan och under graviditeten och nu får vi bara göra det bästa vi kan för att vara starka, glada och lekfulla föräldrar. Det finns så mycket mer än att vara smal. Att orka bära en treåring hem från dagis som vägra att gå. Då är man glad över sin nya starka staka kropp och sitt tjocka pannben.

27045146_10155159407072694_1272192065_n


%d bloggare gillar detta: