Gymmet

Platsen för gymmet är Tomtebogatan 30 Stockholm. Vi är lite hemliga av oss och har ingen storslagen entré.

När du väl kommit genom ytterdörren tar du glasdörrarna till höger, sedan den grå dörren jämte hissen, ned för trapporna och du är på plats hos oss.

20180208_115422.jpg

Vi har ingen reception, espressomaskin eller soffa. Vi har fullt upp med att coacha och träna. Det är också så vi kan hålla bra priser för träning i små grupper.

Gymmet har det man kan önska sig för funktionell träning. Det finns kettlebells, battleropes, stänger, vikter, ringar, handskar, mitsar, slamballs, löpband, airbike, rodd, skimaskin och sköna pusselmatter på golvet.

Vi har bara ett omklädningsrum och två duschar som är till för alla. Detta har aldrig varit något problem då samtliga som tränar hos oss har respekt på varandra och ser på varandra som vänner, inte man eller kvinna. Har man dragit för draperiet så är duschen upptagen. Svårare än så är det inte. Detta kanske låter konstigt och lite läskigt men vi är stolta över att kunna ha det på detta sättet. Sedan är de flesta lite bekväma och väljer att duscha hemma.

unisex-dressing-room-sign-with-male-and-female-symbols-8

Vi gör det vi kan för att underlätta för dig. Vi kan erbjuda privata skåp och nytvättad handduk samt att du får ta med dig hunden, svärmor och barn som är lediga från dagis till träningen om behöver. Vi löser det.